HOOGWAARDIGE KWALITEIT
GRATIS VERZENDING VANAF €50,-
UITGEBREIDE SHOWROOM
UITSTEKENDE KLANTENSERVICE

Hulp bij het kiezen van uw jacuzzi

Bent u opzoek naar een (opblaasbare) jacuzzi, maar weet u nog niet welke? Dan bent u hier aan het juiste adres. Na het lezen van deze aankoopgids weet u welke jacuzzi geschikt is voor u! In ons assortiment hebben wij diverse jacuzzi’s voor 4, 5 en 6 personen.

Inhoudsopgave

Waar moet u rekening mee houden bij het kopen van een jacuzzi?
Top 10 jacuzzi’s
Onderhoud van jacuzzi
Nog meer luxe met de accessoires van Netspa

Waar moet u rekening mee houden bij het kopen van een jacuzzi?

Hoeveel personen

Wanneer u een jacuzzi wil kopen, is het handig om na te gaan met hoeveel personen u tegelijk in een jacuzzi wil en hoeveel ruimte u wil hebben in uw jacuzzi. Een jacuzzi voor 4 personen is geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Een jacuzzi voor 6 personen is geschikt voor 4 volwassenen en 2 kinderen. Wanneer u met 4 volwassenen gebruik wil maken van de jacuzzi, raden wij u een vijf of zes persoons jacuzzi aan.

Benodigde ruimte

Ook is het belangrijk om te kijken hoeveel ruimte u in uw tuin, op uw balkon of terras heeft wanneer u een jacuzzi wil aanschaffen. Zo is ons kleinste model, de Netspa Montana 4, 2,4 m2 en is ons grootste model, de Vita Premium 3,4 m2 groot. Wanneer u de opblaasbare jacuzzi op een balkon wil zetten, is het van belang om na te gaan of uw balkon het gewicht van de jacuzzi inclusief water kan dragen. U kunt hiervoor de constructeur van uw balkon of terras raadplegen wat de maximale draagkracht van uw balkon is.

Weersomstandigheden

Wanneer u van plan bent om een opblaasbare jacuzzi aan te schaffen, dient u rekening mee te houden dat uw jacuzzi niet het hele jaar door buiten kan blijven staan. Onze opblaasbare bubbelbaden kunnen niet tegen extreme kou dus raden wij u aan om de jacuzzi onder de 5 graden celsius op te bergen. Hiermee voorkomt u dat de motor bevriest en stuk gaat en er stukken van de jacuzzi scheuren. Wij raden u aan om uw jacuzzi op te bergen in een droge, goed geïsoleerde ruimte.

Bubbels en bubbelgaten

De opblaasbare jacuzzi’s van Netspa beschikken allemaal over bubbelgaten, waarbij de
bubbels uit de onderkant van de rand van de jacuzzi komen. Dit zijn de horizontale bubbels. Het aantal bubbeljets geeft de hoeveelheid bubbels aan. De Netspa Octopus en de Netspa Vita Premium beschikken naast horizontale bubbels ook over verticale bubbels. Deze verticale bubbels geven een masserend gevoel in uw rug en zorgen hiermee voor extra ontspanning.

Onze top 10 jacuzzi's

Om u te helpen bij uw keuze, hebben wij voor u een overzicht gemaakt van onze top 10 jacuzzi’s. Hierbij hebben wij de belangrijkste specificaties per model weergegeven. Meer gedetailleerde informatie per model vindt u op onze productpagina’s.

Onderhoud van de jacuzzi

Natuurlijk wil u dat uw opblaasbare jacuzzi zo lang mogelijk meegaat. Hierbij speelt
onderhoud van uw spa een belangrijke rol. Graag geven wij u advies over hoe u het beste
uw opblaasbare spa kunt onderhouden.

Filters

Filters spelen een belangrijke rol bij het schoonhouden van het water in uw jacuzzi. De filters zorgen in combinatie met reinigingstabletten namelijk voor dat bacteriën en onzuiverheden uit het water gefilterd worden. Daarnaast is het belangrijk om de filter regelmatig schoon te maken, zodat het filter optimaal zijn werk kan doen. Na 150 uur gebruik gaat de motor piepen en verschijnt de melding CHfill op de display. U dient het filter schoon te maken of te vervangen. Voor onze Netspa modellen hebben wij filter cartridges en anti bac filter cartridges. Deze filter cartridges zijn te gebruiken voor al onze modellen behalve de Vita Premium. Voor dit model hebben wij speciale filter cartridges voor Vita Premium.

Reinigingstabletten

Naast filters zorgen reinigingstabletten voor schoon en helder water in uw jacuzzi. Wij
adviseren onze eigen Active Oxygen zuurstoftabletten. Deze zijn huid- en milieuvriendelijker dan chloortabletten, maar hebben nagenoeg dezelfde werking. 1 tablet per week is voldoende. Deze kunt u los of in een drijver in het bad leggen, bijvoorbeeld de dag voor gebruik.

Gebruik een afdekzeil

Wanneer u uw jacuzzi niet gebruikt, raden wij aan om een afdekzeil te gebruiken. Een
afdekzeil zorgt ervoor dat het water in uw jacuzzi minder vuil wordt, maar ook dat het water in uw spa beter op temperatuur blijft. Bij aankoop van uw Netspa jacuzzi wordt standaard een afdekzeil geleverd. Daarnaast verkopen wij ook opblaasbare afdekzeilen. Deze houden de warmte nog beter vast en zorgen ook voor een snellere opwarming van het water.

Water verversen

Wanneer u het water van uw jacuzzi moet verversen, hangt sterk af van hoe en hoevaak u
uw jacuzzi gebruikt. Dit heeft te maken met de waarden van het water, het gebruik van de
juiste ontsmettingsmiddelen en hoe vaak u in uw jacuzzi gaat zitten. Het gebruik van zonnebrand zorgt er bijvoorbeeld voor dat de waterkwaliteit minder wordt. Met de juiste zorg kunt u wekenlang met hetzelfde water doen.

Opbergen van uw jacuzzi

Bent u van plan uw jacuzzi op te bergen? Dan is het van belang dat uw jacuzzi goed schoongemaakt wordt. Dit kunt u doen met milde schoonmaakmiddelen, zoals zeep of afwasmiddel. Gebruik een doek en geen schuurspons of borstel. U kunt het sop afspoelen met lauw water. De opblaasbare spa moet volledig droog zijn voordat deze wordt opgeborgen. Hiermee wordt schimmel voorkomen. Om eventueel resterend vocht te laten absorberen, kunt u een laagje talkpoeder aanbrengen voor het laten ontsnappen van de lucht.

Onderhoud voor uw jacuzzi

Bekijk de onderstaande producten

Wil u genieten van extra luxe? Geef uw jacuzzi een upgrade met de Netspa accessoires

Wil u zich meer ontspannen? Dan kunt u met de accessoires van Netspa uw jacuzzi een
upgrade geven. Geniet van extra veel gemak en luxe en u komt gegarandeerd tot rust.

2x inflatable cushion seat

Met deze opblaasbare zitkussens zit u extra comfortabel in uw jacuzzi. De zitkussens zijn eenvoudig op te blazen en te vullen met water.

Foot bassin

Wil u uw jacuzzi niet vuil maken wanneer u in de jacuzzi stapt? Dan is het opblaasbare voetenbadje perfect voor u. Blaas het voetenbadje op, vul het met water en maak uw voeten schoon voordat u de jacuzzi instapt. Perfect om het water in uw opblaasbare spa schoon te houden.

Luxe hoofdsteun met bekerhouder

U relaxt nog meer in uw jacuzzi wanneer u met uw hoofd heerlijk tegen deze zachte hoofdsteunen kan aanleunen. De hoofdsteunen worden geleverd met een bekerhouder dat plek biedt voor 2 kopjes of bekers. Hiermee geniet u heerlijk met een drankje in uw jacuzzi. De hoofdsteunen en bekerhouder zijn eenvoudig te bevestigen aan uw opblaasbare Netspa jacuzzi. Let op: Dit pakket is niet geschikt voor de Netspa Vita Premium. Het pakket voor de Vita Premium vindt u hier.

Inflatable Ice Box

Met de Netspa Inflatable Ice Box houdt u uw hapjes en drankjes heerlijk koud wanneer u in uw opblaasbare spa zit. Deze koelbox is voorzien van vijf beker- of flessenhouders en een grote binnenruimte voor uw snacks.

Netspa Led light

De Netspa Led Light is perfect wanneer u heerlijk ‘s avonds in uw jacuzzi zit. Het licht geeft veel sfeer en kan op één kleur of een constante verandering van meerdere kleuren worden ingesteld.

Netspa Cleaner

Met de Netspa Cleaner houdt u de bodem en zijkanten van uw jacuzzi schoon. De Netspa Cleaner zuigt alle onzuiverheden, zoals aarde, stenen en bladeren van de bodem waardoor u in een heerlijk schone jacuzzi zit.

Luxe accessoires voor uw jacuzzi

Ontdek de mogelijkheden